Night – Gunpowder Treason 7″ *UTE NU* 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Night är nyss hemkomna från sin första Europaturné och släpper då lös sin andra singel ”Gunpowder Treason”. Med två låtar på strax över 9 minuter visar Night vad allt snack handlar om. Singeln innehåller förutom titelspåret  b-sidan ”Into the Night” och är en försmak av vad som kan väntas när bandet i höst släpper sitt debutalbum. Singeln spelades in vid samma tillfälle som deras debut och inspelningen skedde live och gjordes av Niels Nielsen (tidigare arbetat med Ghost, Skogen Brinner och Nocturnal) i Studio Hufvudstaden.

Liveinspelningen i Studio Hufvudstaden har varit en viktig del i arbetet att få fram känslor, passion och feelingen i musiken som lika mycket tar en tillbaka till en svunnen tid som om vad som komma skall. Singeln släpps digitalt samt på 7″ vinyl i 500exemplar varav 200 på röd vinyl och 300 på svart. Night är ett av Östergötlands vassaste och mest aktiva hårdrocksband som bland annat inledde Muskelrock 2012. Night kommer från Östergötlands sprudlande hårdrocksscen som förutom Night även består av Ghost, Skogen Brinner, Nocturnal och Skraeckoedlan.

 


BAND: NIGHT
TITEL: GUNPOWDER TREASON
FORMAT: 7”/DIGITALT
BOLAG/CAT#: GAPHALS/GAP043
RELEASE: 29:e APRIL 2013
LÅTAR: GUNPOWDER TREASON / INTO THE NIGHT

Skivan kommer vara tillgänglig på Spotify, Itunes och alla andra större digitala handlare från 29:e april

För mer information, kontakt, bokning och pressmaterial kontakta k@gaphals.se
Beställ vinylsingeln ”GUNPOWDER TREASON”Gaphals Bandcamp

Gaphals hemsida: http://www.gaphals.se
Gaphals facebook: http://www.facebook.com/Gaphals

Posted by april 29th, 2013