Angers Curse *UTE NU*


Angers Curse är nu den 5:e juni tillbaka på kartan med sitt andra och självbetitlade album. Bandet har de senare åren levererat energiska, blodtörstande scenframträdanden och välsvarvade kompromisslösa hardcore. Med hjälp av Mathias Färm har 12 spår satts på pränt i Soundlab Studios där man genom att kombinera tyngd med snabbhet och aggressivitet får Angers Curse att dundra fram som en stridsvagn. Första singeln “Dead City” har redan släppts som video och följs av spår som “Trouble always find me”, “Cruel world” och “Inside your head” som cementerar Angers Curse roll som en av våra främsta och mest agressiva kämpar för skandinavisk kompromisslös musik.    

Albumet Angers Curse innehåller 12 låtar som klockar in på runt 20 minuter och är inspelad av Mathias Färm från Millencollin i Soundlab Studio. Bandet har tillsammans med Mathias arbetat på att förstärka det som utmärkte bandet sound på första skivan “Tighten the screws” där frusterationen och ilskan stod i fokus. Mathias har arbetat med att göra uppföljaren mer kompromisslös i alla avsenden och har bidragit med de erfarenheter han och studion har från att gjort inspelningar med Disfear, Victims och Nasum som satt en helt ny standard för svensk hardcore. Angers Curse har på albumet fått besök av David Sandström (Final Exit, Refused) som åter greppar mikrofonen och levererar i samma anda som när Final Exit förändrade synen på hardcore under 90-talet. Musik och aggressivitet binds ihop genom Johan Lindbloms (ex Intohimo) omslag som hämtar inspiration från en primitiv tid.

BAND: ANGERS CURSE
TITEL: S/T
FORMAT: 12” VINYL, CD OCH DIGITALT
BOLAG/CAT#: GAPHALS/GAP045
RELEASE: 5:e JUNI 2013
SIDA A: TURN YOUR BACK, DEAD CITY, PRESSURE, TROUBLE ALWAYS FINDS ME, THE FABULIST, INSIDE YOUR HEAD
SIDA B: ON SOLID GROUND, NO LOVE FOR ME, DAYS OF DESPERATION, A THOUSAND TIMES, CRUEL WORLD, MY LIFE MY CHOICE

I Norden distribueras skivan av Border Music
Lyssna och köp på Gaphals Bandcamp

För mer information, kontakt och pressmaterial kontakta k@gaphals.se

Angers Curse facebook: https://www.facebook.com/angerscurse
Gaphals hemsida: http://www.gaphals.se
Gaphals facebook: http://www.facebook.com/Gaphals

Posted by juni 9th, 2013