Night


Night
Linköpingsbandet Night har gjort sig ett namn som ett av Östergötlands hårdast slitande band som alltid levererar live iförda jeansjackor, långhåriga prins Valiant-frisyrer samt glödande hjärtan som som överskiner allt i sin närhet. Night är ett av Östergötlands vassaste och mest aktiva hårdrocksband som bland annat inledde förutom en mindre Tysklandsturné och flertalet Sverigespelningar inledde Muskelrock 2012 och spelat på festivaler som Bråvalla och Skogsröjet. Night släppte sin första singel i december 2013 och deras debutalbum kommer hösten 2013.

Night har arbetat med Niels Nielsen (Ghost, Skogen Brinner och Nocturnal) i Studio Hufvudstaden. Inspelningarna är gjorda live och inspelningssättet har varit en viktig del i arbetet att få fram känslor, passion och feelingen i musiken som lika mycket tar en tillbaka till en svunnen tid som om vad som komma skall.

Presscontact and Booking: K@Gaphals.se


Diskografi:
Night
– LP/CD/Digital – 2013 Gaphals
Gunpowder treason – 7″/Digital – 2013 Gaphals
Stand your ground – 7″/Digital – 2012 Gaphals

Länkar:

Posted by juli 7th, 2013