Den Stora Vilan


Den Stora Vilan
Den Stora Vilan har gått en egen väg och rotar sig med sitt andra album “Förvandling” i den Svenska publikens hjärtan. Deras oefterhärmliga ljudbild och oförutsägbara musikaliska vändningar gör dem till ett unikt band i dagens musikklimat. Som albumtiteln antyder har Den Stora Vilans musik tagit sig ett nytt uttryck. Ett fängslande mörker omsluter låtarna ”För Långt Ut” och ”När jag var på botten” medan ”Anton” och ”Tidningen” ser med orädd blick in i framtiden. Samtidens alienation och hopp speglas i musikvideon till singeln “För Långt Ut”. Både musikvideon och albumet var nominerade som bästa Video samt bästa Rock på Manifestgalan för året 2012.

Presscontact and Booking: K@Gaphals.se

Diskografi:
Förvandling – LP/CD/Digital – 2012 Gaphals
Anton – Digital – 2012 Gaphals
Förvandlingen / För långt ut – 7″/Digital – 2012 Gaphals
Livegrodor – LP/CD/Digital – 2012 Den Stora Vilan Records
S/T – LP/CD/Digitalt – 2011 Mourningwood Records

 

Posted by juli 7th, 2013