TSOL till Sverige!


TSOL gör en exklusiv skandinavienspelning i Linköping 14/1 – 2011.

Biljetterna släpps idag via Tickster! Från och med nästa vecka finns biljetter också på Lórient och Skivlagret i Linköping. Förköp: 100:- I dörren: 140:- Insläpp: 22:00 på LÓrient i Linköping.

Köp biljett till Nemis: TSOL Bombus Skraeckoedlan Above Suspicions

TSOL (True Sounds Of Liberty): Bandet bildades 1979 i Long Beach, Kalifornien och var ett stilbildande band inom punk och hardcore. Deras skivor står för en stor variation av musikstilar. Bandets första skiva står för hård politisk hardcore-punk medan senare skivor varierar sig via horror-punk, art-punk och new wave till glamrock och metal. Detta gjorde att bandet fick stora skaror av fans i flera olika scener. Deras vänskap med Guns `n´roses gav bandet ett stort uppsving i glam- och metalscenen. Efter en massa medlemsbyten och stilbyten hit och dit har de äntligen hittat tillbaka till hardcore-punken och låter nu bättre än på länge. Ryktena säger också att de är ett grymt liveband idag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AxnaEcfaoUA&fs=1&hl=sv_SE]
Så passa på att se dem när det finns en chans!

Spelar gör också:

Bombus: Tung-gung från Göteborg. Bandet har spelat flitigt i de stora städerna och byggt upp en hype runt sitt liveframträdande och den självbetitlade debutskivan. Svängig, hård och storslagen rock.

Skraeckoedlan: Squat-stoner på svenska från Norrköping som ägnar dagarna att spela in sitt debutalbum som skall släppas av Transsubstans Records, skivbolaget som tidigare släppt Oblivious, Abramis Brama och Babian. Skrackoedlan är ett av Östergötlands mest aktiva band vilket även avspeglar sig på deras liveuppträdande…

Above Suspicions: Linköpingsbandet Above Suspicions har själva inte riktigt förstått hur bra dem är. Deras -80tals-usa-västkust-hardcore är fräsig och grym. Ryktena säger att deras nya låter är nu fuzzigare och ännu mer Black Flag-iga. Bandet släppte nyligen en kassett på Gaphals.

Detta arrangemang är ett samarbete mellan Gaphals och Studiefrämjandet Nemis.

Posted by december 10th, 2010