Riddarna


Riddarna
Riddarna består av de tre killarna Edward, Patrik och Erik från Gotland. Tillsammans spelar de hård rock på svenska med sprida influenser från den stökigare delen av musikhistorien. De har släppt två stycken hyllade album, 2011 kom det självbetitlade “Riddarna” som var ett utmärkt exempel på att det fortfarande går att göra nyskapande musik. Albumet är fullproppat med energi och melodier. 2012 följde Riddarna upp debuten med ett minst lika massivt album som fick namnet “Bakom Molnen”. Riddarna fortsatte med att bryta ny mark med sitt tredje album ”Under jorden”.
riddarna-foto-liggande1

Presscontact: christian@skiva.se
Booking:
pontus@unitedstage.se

Diskografi:
Under jorden
LP/CD/Digitalt – 2014 Gaphals/Novoton
Simma hem / Vad som helst 7″/Digital – 2013 Gaphals
På topp / Över gränsen 7″/Digital – 2013 Gaphals
Bakom molnen LP/CD/Digitalt – 2012 Gaphals/Novoton
S/T – LP/CD/Digitalt – 2011 Novoton
Släpp allt, Glöm allt CD/Digital – 2010 Novoton

Länkar:
Riddarna på facebook – https://www.facebook.com/riddarna
Riddarna på Spotify – Riddarna

Posted by juli 9th, 2013