Tikkle Me


Tikkle Me är ett svensk elektroniskt pop-art kollektiv som bildades av Frida Herchenröther (programmering/sång) och Karin Taberman (klaviatur). Bandet har allteftersom förvandlats och växt från en duo till en kvintett, i ständig utveckling i samarbete med musiker, sångare, dansare, fotografer och filmare. Turnéer i Sverige och ett antal framträdanden i länder som Tyskland, Ryssland, Vitryssland, Ukraina och Georgien har gett dem möjligheten att möta publiken och sprida musiken. 2013 signerade de med Gaphals och har hittills släppt tre singlar från det kommande albumet ”What Is Real” som släpps i April 2014. Tillsammans med producenten Niels Nielsen har ett mer dynamiskt uttryck tagit form, med mörkare beats och krispigare melodier.

tikle_me_web
Presscontact:
elin@ehpr.se
http://elinhedmanpr.se/

Booking:
Martin Friman

+46 (0)733-60 16 39
martin.friman@discoroar.se
Disco Roar! (bokning/klubb)

Bolagskontakt:
K@Gaphals.se


Diskografi:
What Is Real
 LP/CD/Digital – 2014 Gaphals
Niagara 7″/Digital – 2013 Gaphals
S/T CD/Digitalt – 2010 A Westside Fabriaction
Wake up Digitalt – 2010 A Westside Fabriaction
Butterflies in my tummy Digitalt – 2009 A Westside Fabriaction

 

Länkar:
Tikkle Me på facebook – http://www.facebook.com/tikkleme
Tikkle Me på Spotify – Tikkle Me

Posted by juli 28th, 2013