Tikkle Me – Niagara


GAP046_-_TikkleMe_-_Niagara_-_400X400pixlar300dpi

Niagara är någonting mörkt och magiskt; en stilla sång har blivit en kör, en ensam melodi har växt till en orkester och duon Tikkle Me från Eskilstuna har utvecklats till ett kollektivt systraskap på väg ut i världen. Den 31 juli brister fördämningarna och singeln, som av Johan F Wahlberg förvandlats till film, är en symfoni av allt det dynamiska, organiska och dansanta. En kamp för någonting bättre och ett löfte om någonting mer!

Niagara är inspelad i Studio Hufvudstaden (Den Svenska Björnstammen, Alina Devecerski, Maskinen och Lissi Dancefloor Disaster) av Niels Nielsen (Dead Soul, Ghost och Skogen Brinner). I inspelningen har Niels fångat bandets liveupplevelse, höjt melodierna till skyarna och lyft fram Frida Herchenröthers karismatiska sång. Bandets som startades av Frida och Karin Taberman släppte den självbetitlade debuten 2010 (A Westside Fabrication) och har spelat på festivaler som Queertopia, Peace & Love, Bråvalla, Hultsfred, Arvika och Emmaboda samt haft turnéer i bland annat Ryssland, Vitryssland, Ukraina och Tyskland.

Köp singeln via Itunes här
Lyssna på singeln via Spotify här
Lyssna på singeln via Wimp här
Förbeställ singeln på vinyl här

Presskontakt: k@gaphals.seBAND: TIKKLE ME
TITEL: NIAGARA
FORMAT: 7” VINYL and DIGITAL
BOLAG/CAT#: GAPHALS/GAP046
DIGITAL RELEASE: 31 JULI
VINYL RELEASE: SEPTEMBER
VIDEO RELEASE: 2 AUGUSTI
SIDA A: NIAGARA
SIDA B: TIME TO ACT

Tikkle Me på Facebbok – http://www.facebook.com/tikklme
Tikkle Me hemsida – http://www.tikkleme.se

Posted by juli 31st, 2013