Tikkle Me – Time to act & Niagara 7″ vinyl


GAP046_-_TikkleMe_-_Niagara_-_400X400pixlar300dpi

Nu släpps Tikkle Me:s 7″ vinyl ”Niagara” med deras nya singeln Time to Act som B-sida. Niagara är någonting mörkt och magiskt; en stilla sång har blivit en kör, en ensam melodi har växt till en orkester och duon Tikkle Me från Eskilstuna har utvecklats till ett kollektivt systraskap på väg ut i världen. Niagara är en symfoni av allt det dynamiska, organiska och dansanta. En kamp för någonting bättre och ett löfte om någonting mer!

Niagara och Time to Act är inspelad i Studio Hufvudstaden (Den Svenska Björnstammen, Alina Devecerski, Maskinen och Lissi Dancefloor Disaster) av Niels Nielsen (Dead Soul, Ghost och Skogen Brinner). I inspelningen har Niels fångat bandets liveupplevelse, höjt melodierna till skyarna och lyft fram Frida Herchenröthers karismatiska sång. Bandets som startades av Frida och Karin Taberman släppte den självbetitlade debuten 2010 (A Westside Fabrication) och har spelat på festivaler som Queertopia, Peace & Love, Bråvalla, Hultsfred, Arvika och Emmaboda samt haft turnéer i bland annat Ryssland, Vitryssland, Ukraina och Tyskland.

Köp singeln Time to Act via Itunes här
Köp singeln Niagara via Itunes här
Lyssna på Time to Act via spotify här
Lyssna på Niagara via Spotify här

Köp singeln på vinyl här

Presskontakt: k@gaphals.se

BAND: TIKKLE ME

TITEL: NIAGARA
FORMAT: 7” VINYL and DIGITAL
BOLAG/CAT#: GAPHALS/GAP046
DIGITAL RELEASE: 31 JULI
VINYL RELEASE: 26 SEPTEMBER
VIDEO RELEASE: 2 AUGUSTI
SIDA A: NIAGARA
SIDA B: TIME TO ACT
Tikkle Me på Facebook – http://www.facebook.com/tikkleme
Tikkle Me hemsida – http://www.tikkleme.se

 

Posted by september 26th, 2013