Regimen – S/T LP *Release 6:e November*


Regimen, Hisingen, Göterborg. Med en grund i hardcoren har Regimen skapat och utvecklat något eget där influenserna är tagna från den Svenska närhistorian i punken och alternativrocken. Medryckande sångmelodier blandas sida vid sida med rå hardcore och just bandets kompromisslösa vilja att vägran att begränsa sig till sin subgeners gränser har fått bandet att skapa något mycket större och längre än vad vi är vana att höra från den svenska punk och hardcore rörelsen.

Regimen_pressbild_for_webb_use_only_phot_by_Emma_Williamsson

Bandets 16 spårs och 40 minuter långa debut LP är inspelad I Evil Grill Studio I Göteborg, en studio där tidigare band som Massmord, Skitkids, Irrbloss och Anatomi-71 finputsat sina inspelningar. Regimen har uppstått ur Commitment Crew, ett band vars fulländsalbum släpptes på Tyska klassiska Crucial Response Records. Albumet släpps enbart på vinyl.

 


Förboka skivan här

ARTIST: Regimen
TITEL: S/T
FORMAT: LP och DIGITALT
BOLAG/CAT#: GAPHALS/GAP051
RELEASE: 6:e November 2013
LÅTAR: DET SKITER VI I, NÄR DOM SJUNKER, LOBBAD GBG, KONSEKVENSERNA, GICK DU PÅ DEN LÄTTA, ADHDAMP, SNÄLLA SNÄLLA, REGIMEN, LÄMNA KNIVEN HEMMA, DÖDA VINKELN, PUNKPOLISEN, JAG TVÄTTAR MINA HÄNDER, STÄNG AV, SOCIALA TRYCKET, EN DAG SOM DEN HÄR, SKAKA RÖV

I Norden distribueras skivan av Border Music
I Tyskland distribueras skivan av Cargo Records
I England och Irland distribueras skivan av Code 7
Skivan är tillgänglig på SpotifyItunes och alla andra större digitala handlare

Presskontakt: k@gaphals.se

 

Posted by oktober 6th, 2013