Beast – singel ”Night Lust” ute nu!


Idag släppte Beast sin digitalsingel och musikvideo ”Night Lust” inför det kommande albumet! Den 23 oktober släpper Beast sin första fullängdare ”Dead or Alive”. BEAST har de senaste åren utmärkt sig på Sveriges punk- och hårdrocksscen med spelningar fullproppade av adrenalin, svett och stök och beskrivits av Close Up Magazine som ”orgasmhetsande läderjacksrock”. Albumet släpps på Gaphals på CD, Vinyl och digitalt och innehåller 9 spår av fyllda av primal energi.  

Bandet som under 2011 och 2012 släppte tre singlar och ep´s gjorde sig ett namn på sina energifyllda liveuppträdanden som genomfördes över hela Sverige. Beast har turnerat tillsammans med Danko Jones, spelat på större festivaler som West Cost Riot, hemliga svartklubbar och källarspelningar över hela landet.

Debutalbumet har spelats in i Studio Cobra med Konie Ehrencrona som tidigare arbetat med Dundertåget, Håkan Hellström och In Solitude. Inspelningarna har mixats och mastrats av Ola Ersfjord i Sun Studios på Irland. Hakim Krim från Dead Lord har gästat studion och medverkar på låten Outracin´ Hell.

ARTIST: BEAST
TITEL: DEAD OR ALIVE
FORMAT: CD, LP och DIGITALT
BOLAG/CAT#: GAPHALS/GAP054
RELEASE: 23 Oktober 2013
SIDA A: SAVE ME, DEAD OR ALIVE, COLD BREEZE, OUTRACIN’ HELL
SIDA B: ACROSS THE OCEAN, NIGHT LUST, BAD HABITS, NIGHTMARE, OUT OF REACH

Presskontakt: info@skiva.se
Bokning: k@gaphals.se

I Norden distribueras skivan av Border Music
I Tyskland distribueras skivan av Cargo Records
I England och Irland distribueras skivan av Code 7

Singeln är tillgänglig på SpotifyItunes och alla andra större digitala handlare
Albumet kommer vara tillgänglig fr.o.m. 23:e oktober

Posted by oktober 8th, 2013