Class of Kill’em High – Ultima Hombre


Class of Kill´em High släpper idag den 14 mars sin första singeln från bandets självbetitlade debutalbum som kommer ges ut av Gaphals den 21 april. Norrköpingsbandet ger en doft av 90-talets alternativ rock och blandar indie-hooks med catchiga refränger samt oförglömliga pop-melodier.

UltimaOmslag2

Gaffa skrev 2012 upp bandet med orden: ”Precis som Nirvana lyckas Norrköpings Class of Kill´em High förena popmelodi med rockens kraft och attityd utan att kompromissa”

 

Albumet har spelats in under två års tid i Studio Hufvudstaden (Ghost, Den Svenska Björnstammen och Alina Devecerski), en studio som ägs av gitarristen och producenten Niklas Berglöf. Förut Niklas består bandet av Markus Palloff vars röst är fylld av förtvivlan och desperation samt rytmsektionen bestående av Jesper Carlsson och Mattias Bhatt (pg.lost, Kid Wave och Eskju Divine) som tillsammans skapar en imponerande debutalbum som mixat och mastrats av Magnus Lindberg (Cult of Luna, Khoma, MF/MB och Deportees)

Posted by mars 14th, 2014