Class of Kill’em High


Class of Kill´em High ger en doft av 90-talets alternativ rock och blandar indie-hooks med catchiga refränger samt oförglömliga pop-melodier. Norrköpingsbandet har under två års tid arbetat med sitt debutalbum som följer upp bandets tidigare singel Big Sleep. 

”Precis som Nirvana lyckas Norrköpings Class of Kill´em High förena popmelodi med rockens kraft och attityd utan att kompromissa” – Gaffa
ClassInnerSleeve300dpi (1)

Class of Kill´em High’s debutalbum har spelats in under två års tid i Studio Hufvudstaden (Ghost, Den Svenska Björnstammen och Alina Devecerski), en studio som ägs av gitarristen och producenten Niklas Berglöf. Förut Niklas består bandet av Markus Palloff vars röst är fylld av förtvivlan och desperation samt rytmsektionen bestående av Jesper Carlsson och Mattias Bhatt (pg.lost, Kid Wave och Eskju Divine) som tillsammans skapar en imponerande debutalbum som mixat och mastrats av Magnus Lindberg (Cult of Luna, Khoma, MF/MB och Deportees)

Press contact and booking: k@gaphals.se
Diskografi:
S/T – LP/CD/Digital – 2014  Gaphals
Big sleep / Into the Abyss – 7″/Digital – 2012 Gaphals


Länkar:
Class of Kill’ em High på facebook – https://www.facebook.com/classofkillemhigh
Class of Kill’ em High på Spotify – Class Of Kill’em High

Posted by mars 18th, 2014