Tikkle Me – What Is Real


What Is Real släpps den 16 April och är Tikkle Me’s andra studioalbum. Albumet är en samling låtar som kretsar kring teman som förändring och gemenskap och att mitt i sorgen hitta styrkan. Med ambitionen att gräva på djupet istället för att skrapa på ytan vill bandet skapa en stämning av något dynamiskt, organiskt och dansant.

I veckan släpptes tredje singeln och videon Genius och hade premiär via PSL.

What Is Real är inspelad i Studio Hufvudstaden (Den Svenska Björnstammen, Alina Devecerski, Maskinen, Lissi Dancefloor Disaster och Ghost) av Niels Nielsen (Dead Soul, Ghost och Skogen Brinner). I inspelningen har Niels fångat bandets liveupplevelse, höjt melodierna till skyarna och lyft fram den karismatiska sången. Albumet släpps av Gaphals och Tikkle Me har tidigare släppt sin självbetitlade debut (2010) på A Westside Fabrication.

Band: Tikkle Me
Titel: What Is Real
Format: LP, CD och Digitalt
Bolag/CAT #: Gaphals/GAP056
Distribution: Border Music
Skivsläpp: 16 April 2014
Låt ordning: Sisterhood, Genius, Rebels, Six Senses Screaming, Time To Act, Niagara, What Is Real, Cliffhanger. V For Venom, Under The Bridge

Presskontakt: Elin Hedman/Elin Hedman PR: elin@ehpr.se
Bokning / Bolagskontakt: k@gaphals.se 

 

Posted by mars 30th, 2014