Big Hands 7″ redo för pre-orders!


Äntligen! Gap003 är tillslut efter mycket problem skickad från presseriet. Big Hands 7″ som hade beräknad nedkomst i våras fick strul hos presseriet men den som väntar på nått gott…

På måndag kommer 7″ finnas här och för er som inte vet vad vi talar om så är Big Hands från Malmö men bördiga från de Östgötska slättlandskapet. Big Hands dammar av den så klassiska Misfits-punken och ger den nya och frächa dimensioner från det hektiska storstadslivet i Malmö och från Köpenhamns-scenen på andra sidan sundet. Big Hands var publikfavoriter och deras gig på Boxwars i Malmö har det talas vida om, tyvärr var bandet påtok för kortlivat och för alla som missa dem skickar vi här med även två live videos från en spelning i tyskland. Omslag av Anton Collinder (Terrible Feelings). Skivan är tryckt i 200exemplar.

Lyssna och beställ skivan på:
Gaphals Bandcamp sida

Live från Tyskland part1:

Live från Tyskland part2:

Posted by november 4th, 2011