Den Svenska Björnstammen – Vart jag mig i världen vänder 7″Gaphals samarbetar med Goldenbest och ger ut Den Svenska Björnstammens monsterhit Vart jag mig i världen vänder på 7″ vinyl. Vinylsläppet är en klassisk singel där b-sidan innehåller en remix av Slagsmålsklubben. Detta vinylsläpp blir Den Svenska Björnstammens första fysiska platta vilket stammen själva festar till och har hjälpt oss att handscreena 500tygomslag för denna fantastiska och limiterade utgåva. Vi på Gaphals har länge fascinerats av Den Svenska Björnstammens och dess sanslösa projekt, lekfullhet och vägran att anpassa sig till spelets regler vilket bland annat kunnat beskådas i Zeppelinar-projektet samt deras smått fantastiska live samarbeten med Slagsmålsklubben för att nämna lite! Har ni inte kollat upp Den Svenska Björnstammen gör det och missa inte denna 7″ som snabbt kommer sälja slut, skivan beräknas vara ute i slutet av månaden och går nu att förboka…

Förboka skivan på vår bandcamp shop:
Gaphals Bandcamp

Läs intervju med Den Svenska Björnstammen om dess bakgrund och Zeppelinar-projektet i Devotion Magazine:
http://devotionmagazine.se/den-svenska-bjornstammen/artiklar/

Läs intervju med Den Svenska Björnstammen om Zeppelinar-projektet i Gaffa:
http://gaffa.se/artikel/41193

Posted by november 5th, 2011