Vånna Inget, Tomma Händer och Silly Billy´s 17de November


Den 17e november bjuder Gaphals upp till dans på L’Orient!
(OBS: Insläpp 21.00 och första band 21.15!)
Kvällen kommer att innehålla livemusik från tre eminenta akter, samt skivvändning av en likaledes eminent DJ.

Vånna Inget: Malmös senaste tillskott till den poppigare punkscenen. Dess medlemmar har flytt småstadstristessen i de småländska skogarna, för att samlas i Crime City och skapa ljuv musik. Bandets debutskiva ”Allvar” har omtalats och hyllats överallt. Fantastisk poppig punk på svenska. Påminner i sina stunder om band som klassiska Tant Strul eller det modernare Knugen Faller.
Kolla in bandet här:
www.vannainget.com
www.sv-se.facebook.com/pages/Vånna-Inget/176549792399959

Silly Billy’s: Detta östgötska vidunder bjuder på bredbentbilåkarrock, rockar fjällen av gammelgäddan, skrämmer småbarn och levererar ondskefulla Roky Ericksoncovers. Senaste spelningen på L’Orient var väldigt uppskattat av publiken, precis som deras senaste demo ”Thanks ass”. Ryktena säger att bandet inför denna spelning även har iklätt sig lite nyare kostym och kommer att bjuda på ännu grymmare punkrock.
Kolla in bandet här:
www.myspace.com/jarnetlkpg
http://www.facebook.com/group.php?gid=155585847803859

Tomma Händer: Bandets medlemmar kommer från den östgötska slätten och de småländska skogarna, de har sammanstrålat i Linköping för att sedan åter leta sig ut på slätten för inspiration. De suger upp slättens mörker och kanaliserar det genom sina tomma händer för att sedan omvandla det till melodiösa punkhits. Bandets debut 7”a släpptes på Gaphals och nu jobbar bandet på dess uppföljare. Den självbetitlade debuten finns med på Sörlings (Turist i tillvaron/Close-Up magazine) topplista i senaste numret av CU. Bandet ska också medverka på Turist i tillvaron 2.
Kolla in bandet här:
www.tommahander.wordpress.com/
www.tommahander.bandcamp.com

DJ: Petit Fromage: Den ädlaste osten i disken spelar skivor kvällen lång. Det kommer att hyvlas av både vällagrade godbitar och färskystade hits.

Insläpp för kvällen är kl 21.00
Första band på scen 21.15

Förköpsbilljett: 60:- (L’Orient, Bokmedia)
I dörren: 80:-

Posted by november 6th, 2011