Julkalender lucka6: Spiders 11Maj


Natten har redan greppat tag i oss och bakom lycka sex hittar vi ett band som beskrivits som en supergrupp från Göteborg. Hårdrock och 70tal agerar ledstjärna för bandet vars musik höjs till skyarna både i Sverige och utomlands, vi på Gaphals är stolta att presentera SPIDERS (Göteborg…

…kanske bäst säljs in genom att berätta att de innehåller medlemmar från Witchcraft, Madamm och Beard of Stars och fram till alldeles nyligen även från Graveyard med vilka bandet delade trummis med. Vi behöver själva inte presentera bandet mer utan lämnar här över till ett kort utdrag ur Lukinzine som beskriver bandet på detta sätt:

“Det här bandet behöver ingen närmare presentation då de i farvattnet, som bland andra Graveyard plöjt upp, gör minst lika stora vågor som sina största konkurrenter. Kaxig 70- och 80-talsinspirerad rock med en rivig sång, som ser till att melodierna nästintill slickar ditt cerebrala cortex helt rent och slätt. De förför mer än de chockar, vilket passar dem väldigt bra. Bandet kallar sig Spiders, och de låter med andra ord musiken tala för sig själv.” – Lukinzine

Vi kan inte mer än säga att vi är grymt nöjda med att Spiders kommer till Linköping och lirar och kommer den 11Maj att dela scen tillsammans med Danava från Usa. En av vårens absolut vassaste kvällar utlovar vi!

Se Spiders Fraction video här: http://www.youtube.com/watch?v=veGfMM2nHrM&sns=em

Posted by december 7th, 2011