Julkalender lucka7: Spotlicks 16de Maj


Eftermiddag och fredag, behövs lite liv i luckan och vi hoppas att nummer sju skall kunna lösa det för oss. Vi kan presentera idag presenterat ett Svenskt punkband som medverkar på Turist i tillvaron samlingen nummer ett och turnerat europa runt med sin svenskspråkiga punk under 2011, vi kan stolt presentera: Spotlicks…

…Stockholms bandet avger samma känsla som vi fick i filmen “Tjena Kungen”, det är catchigt och allsångsrefrängerna sitter där dom ska, jag får inspiration att hoppa i min säng och skrika med i texterna! Tankarna förs till 80talet och det är för bra för att bara vara ett tonårsband även om känslan och desperationen från yngre band fortfarande finns där. Spotlicks består av ett rutinerat manskap och har en trummis som gjort avtryck på både Östergötlands lokala- och Sveriges punk-scen, han var en av krafterna bakom Relly Fast Records som gav ut de legendariska samlingarna Relly Fast. Bandets bassist Rikke har vi sett under 2011 med hans andra band Makabert Fynd och gitarristen och sångerskan Elin är en ädelsten i i trion med en karismatisk  röst som ger känsla av naivitet och ärlighet rakt in i äns hjärta! Gillar du band som Knugen Faller, Vånna Inget eller Masshysteri så skall du inte missa detta! Spotlicks spelar tillsammans med Lycka Till från Umeå den 16de Maj på LÓrients scen!

Gilla Spotlicks på facebook här:
https://www.facebook.com/pages/Spotlicks/113347908705129

Lyssna på Spotlicks här:
http://www.myspace.com/spotlicks

Posted by december 9th, 2011