Svartenbrandt – Dollarögon EP


Eftersom Gaphalsar redan börjat sprida ordet så kan vi bekräfta att Gaphals släpper Svartenbrandts – Dollarögon Ep. Skivan spelades in för ca 3år sen och har varit på väg att släppas ett flertal gånger i olika former men kommer nu att se dagens ljus på en 7″ vinyl.

omslag av Pontus ”Mina ögon mina ögon/Det grymma svärdet” Lundqvist

Svartenbrandt hade ett eget sound där man blandade såväl influenser från Raped Teenagers, Articles of faith, Husker du och en mängd annan musik. Bandet upphörde att existera för ca 2år sen varpå medlemmar gick vidare till band som Young fit males, Fy fan!, Restless Knights, Raka led, Big hands samt Tomma händer.

Dollarögon kommer att komma ut i en upplaga på 200exemplar och beräknas komma runt mars/april. Svartenbrandt kommer inte göra någon återföreningsspelning vid släppet men kommer träffas i goda vänners lag, slänga käft, dricka bärs och bete sig som allmänna gaphalsar…

Mer information om detta släpp kommer att följa!

Posted by januari 4th, 2011