Julkalender lucka9: Din Skevf, ny ep och spelning 3mars


Dagarna till doppardagen räknas sakta ner. Vissa slår in paket medan Gaphals öppnar luckor. Nu när vi har luckor att ta igen önskar jag nästan att detta var en chokladkalender, men här får vi andra bollar att suga på. Gaphals presenterar: Din Skevf…

…är det ballaste bandet på schlätta. Basonani och allsångsrefränger med texter om att vara gammal och vilja behålla sin ungdom och sitt ölsinne. Bandet går åter igen in i studion för att spela in en ny EP. Release-festen äger rum på den stora Gaphals-galan den 3:e mars. Bandet har med sin Seven Seconds-doftande hardcore på svenska redan sålt slut på sin debut-EP som kom under hösten släppt av Gaphals. Vi rekommenderar Din Skevf för folk som gillar band som Seven Seconds, Sista Sekunden och Stick och Brinn.

Lyssna på Din Skevf här: http://gaphals.bandcamp.com/album/din-skevf-balla-ur-7ep

Posted by december 12th, 2011