Julkalendern lucka10: Skogen Brinner 3mars


När solen gått ner på näst sista tisdagen innan julafton och man är trött efter jobbet, skolan eller en jobbig hemmadag i soffan så presenterar Gaphals lucka nummer 10 för att få upp humöret. Gaphals presenterar: Skogen Brinner…
… hår(d) rock från Östergötland, där inte bara influenserna känns tagna från 70-talet, utan också deras frisyrer, instrument, mustascher, kläder och allt annat ni kan tänka er. Debutsingeln som släpptes under hösten sålde snabbt slut och fansen hittas inte bara längre i lilla Linköping utan runt om i världen, då skivan har exporterats både till Japan, USA och Tyskland. Den 3:e mars äntrar Skogen Brinner LÓrients scen åter igen för första gången på nästan sex månader under vårens stora upplevelse, Gaphals-galan!Vi rekommenderar Skogen Brinner för dig som gillar Black Sabbath, Graveyard, Witchcraft eller November.

Posted by december 13th, 2011