Julkalender lucka 27-30: Bombus, Early Man, Night och Oblivious


De sista fyra luckorna i decembers julkalender öppnas idag, samma dag som vi faktiskt även gjort klart med höstens första bokning, men det är en helt annan historia….
Här kommer sista fyra banden som gör en hel del av vårens spelningar kompletta, vi håller dock alltid dörrar öppna för nya bokningar! Ses under 2012! Gott Nytt år!

Bombus
Få band har gjort sådant avtramp på LÓrient-publiken som Bombus när de stod på scenen i januari 2010 och körde över allt. Deras storslagna hårdrock väljer egna vägar och deras tunga, diskade, nedstämda, monotona och svårplacerade örongodis regnar ner över så väl doom-älskare, hårdrockspuritaner och stoneranhängare. Vi är extremt nöjda över denna bokning som kommer uppträda den 6:e april under Gaphals tredagarsfestival på LÓrient.
http://www.bombusmusic.com

Early Man
Heavy Metal från USA som fick sitt stora genombrott när deras låt “Death is the answere to my prayers” var med i HBO serien Eastbound & Down. Bandet spelar utpräglad heavy metal med influenser från Black Sabbath, Mercyful Fate, Judas Pries, Kreator och tidiga Metalica. Bandet har hunnit med att ligga på creddiga Matador records för att nu hamnat på the End Records som man delar med artister som Danzig, Anvil, Made out of babies och the Prodigy.
https://www.facebook.com/officialearlyman

Oblivious
Linköpings 70talsrockare Oblivious arbetar just nu på en uppföljare till deras debut Goons and Masters som kom ut under 2010 på Transsubstans Records. Bandets är en av länets mest väloljade liveakter som alltid levererar och imponerar live. När Oblivious spelar på LÓrients scen den 6april under Gaphals stora tredagars festival så hoppas vi helt klart bli bjudna på nya låtar från den kommande skivan! Denna spelning kommer bli Oblivious första konsert i Linköping under 2011!
https://www.facebook.com/pages/Oblivious/190316954382?sk=info

Night
Linköpings favorit-hårdrockare nummer 1 gör sitt första Gaphals-gig och återvänder efter ett par månaders tystnad och med en ny trummis den 7:e april på den sista dagen av Gaphals tredagarsfestival! Night lirar hårdrock från 70-talet och har både attityd, solon och kaxighet för att fylla upp en scen med energi, hår och hårdrock till max!
https://www.facebook.com/pages/NIGHT/174482839274014

Posted by december 30th, 2011