Discharge!!!


Råpunklegender intar Linköping

D-taktens skapare Discharge kommer till Linköping för att headlina ett gig på Studiefrämjandets Nemis-scen som sker i samarbete med Gaphals den 5 mars på LÓrient. Discharge är bandet som skapat myter och sanningar som för evigt förändrat punk- och hardcoremusiken över hela världen. Utan Discharge skulle aldrig band som tex Disfear eller Disarm funnits eller låtit som de gör. Allt från Metallica till Anthrax, Sepultura, At the Gates, Nasum och Mob47 har gjort covers på bandet genom åren och det är utan tvekan så att Discharge uppnått legendstatus. Makabert Fynd, Massgrav, Glöm Dä!, Restless Knights och Zooparty som är anknutna till Studiefrämjandet kommer också att spela på konserten som går av stapeln på Lórient i Linköping. Biljetter köps via tickster, skivlagret samt på LÓrient.

Biljetterna är släppta via Tickster!
Förköp: 150:- Tickster, Skivlagret och LOrient
I dörren: 190:-
Plats: LÓrient, Linköping
Insläpp 18.00
Första band 20.00
Happy Hour till 23.00
Köp biljett här:
http://www.tickster.com/sv/events/ahp0fuc4ky3mv5m

Preliminära speltider
00.00 – Discharge (UK)
23.00 – Massgrav (sthlm)
22.15 – Restless Knights (Linköping)
21.30 – Glöm Dä! (Östergötland)
20.45 – Makabert Fynd (sthlm)
20.00 – Zooparty

 

Posted by februari 27th, 2011