Coliseum (USA)


En sista minuten bokning i form av Coliseum dök upp men tyvärr har vi inte haft tid att få upp det här på bloggen förs nu!

Gaphals presenterar 18mars på LÓrient
Coliseum (USA) – http://www.myspace.com/coliseum
Gulity (Linköping/Jönköping) – http://guiltyhc.bandcamp.com/
Vanhelgd (Mjölby/Stockholm) – http://www.myspace.com/vanhelgd
Oblivious (Linköping) – http://www.myspace.com/oblivionlkpg

Coliseum (US) återvänder till Linköping för första gången sen 2006! Gaphals favoriterna är för nuvarande ute på turné med Rise Against (som ej medverkar på detta datum) kan jämföras med ett hårdare Hot Water Music, Fireside eller Leatherface men med en helt egen kraftfull identitet!

Skivor är släppta på: Relapse Records, Deathwish Inc, Level Plane, Auxiliary Records samt Temporary Residence och man har turnerat med band som Converge, High On Fire, Mono, Napalm Death, Baroness, Russian Circles, Torche, Integrity, Strike Anywhere, Dillinger Escape Plan samt Lords.

Guilty – Linköpings senaste hardcore export ut i europa! Åker iväg på en månads Europa turné i april och har nyligen fått sin demo släppt som både 7″ vinyl och kassett. Hur låter det då? Tja, vi låter er själva bedöma då hela 7″ ligger på nätet men vi kan tipsa om starka Cro-Mags influenser!

Vanhelgd – är regionens ondaste band! När eller om man spelat i denna del av Sverige är oklart och deras mörker har fått dem till skivkontrakt med Amerikanska Nuclear War Now! och dom gjorde även ett uppträdande på deras festival för ett par månader sedan. Old School döds med folk från Jam Session, Section 8, Ocean Chiefs, Ceremonial Execution.

Oblivious – Släppt sitt debutalbum Goons & Masters på Transubstans Records under förra året och har därefter spelat målmedvetet runt om i riket vilket även gett mindre antal gig här i Linköping. Oblivious lirar tung rock som kanske lite slarvigt skulle kunna beskrivas som stoner men influenserna är så mycket större och bredare och kanske mest korrekt som en förlorad live scen från filmen Almost Famous…

Pris: Förköp 60kr // i dörren 100kr
Förköp via Tickster: http://www.tickster.com/events/z915gtvnm0fdzlw
Förköp kommer även till LÓrient samt Skivlagret
Insläpp 22.00
Arrangeras av Gaphals – http://www.gaphals.se/
i samarbete med Studiefrämjandet

Posted by mars 18th, 2011