Förändringar i helgens festivalprogram


Under tisdag kvällen mottog vi två riktigt tråkiga besked. Både Christian Mistress och Skraeckoedlan har ställt in sina uppträdanden under helgens festival. Vår besvikelse över den inställda Christian Mistress konserten är extremt stor. Konserten har vart bokad sedan i Augusti 2011 och hela vår festival har byggts utifrån denna bokning då flera andra band visade intresse att spela här i Linköping under samma tidsperiod. I går kväll när vi dubbelkolla antalet personer i turné sällskapet fick vi reda på att turnén har blivit förkortad och att Linköping har strukits och detta vart klart sedan i januari 2012. Dessa förändringar av turnéplanen har dock inte meddelats oss som arrangör och ingen avbokning har skett. Samtidigt som besvikelsen hos oss är extremt stor så väljer vi att fokusera på allt det bra kring helgen och hoppas på ett extremt lyckat arrangemang som skall få fungera som fingret i vädret till bokningsbolag och andra involverade i detta katastrofala turnébokande av Christian Mistress.

Skreackodlan har ställer in pga familjära skäl.

Posted by april 4th, 2012