Damage – Weapons of Mass destruction släpps 1 November


I en värld där ingenting längre är svart eller vitt, stagnerar vi i en grådaskig kopia av vad världen skulle kunna vara. För var dag som går ter sig världen lite gråare, lite kallare och lite opersonligare. Frustrationens utlopp behöver inte vara långt, det behöver bara bryta av tillvaron för att ge ett intryck. Damage albumdebut “Weapons of Mass destruction” exploderar i 10 låtar på 14 minuter och inspirationen hämtas från bortglömda platser fyllda av samhörighet och känslan av att kunna förändra sin egen livssituation. Damage bjuder på en skiva som är avklädd, utlämnande och fylld av hopp.

Den 1:a november släpps Damage debut album “Weapons of Mass destruction” av Gaphals/Border på vinyl, CD samt digitalt. Skivan har spelats in och mixats tillsammans med Niels Nielsen som tidigare arbetat med Ghost, Maim och Skogen Brinner. Omslaget har gjorts av Mats Engesten från “Five Smell city comics” som tidigare arbetat med artwork åt band som Autopsy och Märvel. Damage har tidigare släppt 7” vinyler på Engelska “No front teeth Records”, Makedonska “Направи Заедно” samt Svenska “Eldsjäl” och turnérat europa från Luleå i norr till Bukarest i söder.

BAND: DAMAGE
TITEL:
 WEAPONS OF MASS DESTRUCTION
FORMAT: 
12″ VINYL, CD OCH DIGITALT
BOLAG/CAT#:
 GAPHALS/GAP017
RELEASE:
1 NOVEMBER 2012
Gaphals distribueras inom Norden av Border Music

För mer information, kontakt och pressmaterial kontakta k.gaphals@gmail.com

I Norden distribueras skivan av Border Music
Skivan kommer vara tillgänglig på Spotify, Itunes och alla andra större digitala handlare
Lyssna och köp pre-release på Gaphals Bandcamp

Damage live
28de September – Gaphals 2År, LÓrient, Linköping
29de September – Kulturnatten, Kulturhuset, Norrköping

Posted by september 9th, 2012