Cause there ain´t no future and there ain´t no hope…


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zMqWHxUbbhQ&w=425&h=349]
…Defiance live i vår lilla skruttstad! Är inte detta större än att vi fick hit Discharge? Jo banne mig detta är en av de coolaste bokningarna på ett bra tag till Sverige så missa inte chansen den 29de juni att se Defiance på LÓrient! Gaphals forsätter att leverera!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qpLGzTVgP-I&w=425&h=349]
Förutom Defiance lirar även suveräna Skraeckoedlan som är bland det bästa bland tung gung man kan hitta i Östergötland, gillar du bokningar som vi gjort till hösten som Barn Burner samt Saviours eller Bombus som var här i våras så är detta inget du skall missa! Skraeckoedlan har precis släppt sitt debutalbum som släppts av Transubstance Records från Skåne som även släppt lokala storheter som Oblivious samt Sliding Slim och nationella angelägenheter som Graveyard, Abramis Brama, Gösta Bärlings Saga och Babian! Missa inte detta för snart får vi bara se skymten av dem när de är hemma och hälsar på under något av sina turné avbrott!

Updaterad info kommer på här på Facebook!

Kostnad 50kr
Tidigt gig! Var på plats runt 20.00 om ni vill se allt!

Konserter senare i höst:
30de September: Barn Burner (USA) + TBA
28de Oktober: Saviours (USA) + TBA

Posted by juni 23rd, 2011