Pusrad – Dömd 12″


Pusrad är åter med sitt debutalbum ”Dömd”. Albumet följer mönstret från bandets tidigare EP´s ”Smartrams” och ”Akta dig”, melodier och kompromisslöshet komprimerat till max. ”Dömd” innehåller 19 låtar på strax över sex minuter som förmedlar en känsla av lekfullhet och retfulla ungdomshyss. Albumet släpps på 12″ vinyl samt digitalt av Gaphals som även släpper Pusrads tidigare ep´s digitalt innan ”Dömd” släpps den 20:e December.

Foto: Pusrad – Packe till vänster, Sveden till höger.

”Dömd” är inspelad av bandet själva under 2012 och ges ut av Gaphals som en del av deras vinylserie med 45-varvs hardcorepunk 12″. Serien innehåller även släpp med Red Doves, Din Skevf och Damage. Skivan släpps i 500exemplar. 200 exemplar på rosa vinyl som enbart finnas tillgängliga från Gaphals samt Pusrad, resterande 300 exemplar trycks på svart vinyl. Pusrad består av Packe och Sveden som tidigare spelat i Raped Teenagers som tog Sverige med storm under andra halvan av 80-talet med skivor som ”I kräftans klor” och ”Kalaspuffar”. Pusrad har tidigare släppt två EP’s som är utgivna av Just4Fun och Kenrock men som nu släpps digitalt av Gaphals. ”Smartrams” släpps 14:e November och ”Akta dig” den 5 december.

BAND: PUSRAD
TITEL:
DÖMD
FORMAT:
12″ VINYL OCH DIGITALT
BOLAG/CAT#:
 GAPHALS/GAP028
RELEASE:
20:e DECEMBER 2012
SIDA A: REGERINGEN HÄLSAR, SVARTA RUBRIKER, KONSUMERA, BLODIG STRID, SEMPER HC, FALSKA ANSIKTEN, ERRARE HUMANUM EST, DJUNGELNS LAG, NITLOTT,
SIDA B: BANKEKONOMI, ALDRIG NOG, PUCKOSÅPA, PROTOTYP, INLAGD SILL, RUM UTAN FÖNSTER, BARSEBÄCK, PARTILEDARE, SIGNALER, LER

I Norden distribueras skivan av Border Music
Skivan kommer vara tillgän
glig på Spotify, Itunes och alla andra större digitala handlare från 20:e december

För mer information, kontakt och pressmaterial kontakta k@gaphals.se
Beställ vinylalbumet på Gaphals BandcampLänkar:
Pusrad bandcamp: http://pusrad.bandcamp.com

Gaphals hemsida: http://www.gaphals.se
Gaphals facebook: http://www.facebook.com/Gaphals

Posted by oktober 20th, 2012