Vi hittade ett par exemplar av en Gaphals T-shirt vi gjorde för en massa år sedan när vi städa på larget. Vi vet inte om dessa någonsin legat uppe till försäljning tidigare. Finns tyvärr bara i large. Tryckt på Gildan Soft Style. Se till att göra en beställning på Freight Train så trycker vi ny merch när detta sålt slut


Vi hittade ett par exemplar av en Gaphals T-shirt vi gjorde för en massa år sedan när vi städa på larget. Vi vet inte om dessa någonsin legat uppe till försäljning tidigare. Finns tyvärr bara i large. Tryckt på Gildan Soft Style. Se till att göra en beställning på Freight Train så trycker vi ny merch när detta sålt slut

Vi hittade ett par exemplar av en Gaphals T-shirt vi gjorde för en massa år sedan när vi städa på larget. Vi vet inte om dessa någonsin legat uppe till försäljning tidigare. Finns tyvärr bara i large. Tryckt på Gildan Soft Style. Se till att göra en beställning på Freight Train så trycker vi ny merch när detta sålt slut

View in Instagram ⇒

Posted by maj 16th, 2020